Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

И АЗ МОГА се включва в инициативата на София Филм Фест

отпечатай новината

21.10.2009 11:30 | Видян 4009 пъти

И АЗ МОГА се включва в инициативата на София Филм Фест

София Филм Фест и Домът на киното, в партньорство със Столичната община, Националния филмов център и Европа Синемас, създават проекта „София Филм Фест за учащи”.

Той стартира на 12 октомври с филма на Стефан Командарев - “Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”, който е номиниран за Оскар за чуждоезичен филм.
Проектът ще продължи през цялата 2010 година в столицата. Програмата до края на 2009 година включва дванадесет европейски филма от изданията на фестивала през последните години, които ще се показват безплатно за ученици и студенти.

Организаторите започват да си сътрудничат с националната инициатива И АЗ МОГА.

Те са убедени, че „СФФ за учащи” ще съдейства за формиране на млада общност от любители на киното в София, чиито потребности от информираност с най-високите постижения на съвременното европейско и световно кино ще бъдат задоволявани с цялата програма на Дома на киното и водещия кинофестивал в България – София Филм Фест.

И АЗ МОГА подкрепя „СФФ за учащи” и вярва, че изкуството може да промени ценностната система на младите хора, а с това и тяхното отношение към най-ощетените членове на това общество – децата с увреждания.
Подкрепете го и Вие! 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !