Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рачков прави шоу на именния си ден

отпечатай новината

26.10.2009 17:50 | Видян 6685 пъти | Гласували 1

Рачков прави шоу на именния си ден

"От кал да си, Димитър да си" - сентенция, измислена за името Иван, но абсолютно точно отговаряща и за Митковците по нашата географска ширина. Голяма част от българите днес празнуват Димитровден, но Димитър Рачков ще работи. Комикът цял ден ще записва епизоди на "Господари на ефира", а довечера пътува към Несебър, където ще води частно парти. За щастие ще е с любимата Мария, а празникът му явно ще се вихри през единственото му свободно време - нощта. Неговият адаш рокаджията Кърнев пък ще посвети деня на племенника си, който носи неговото име, писа в. Стандарт.

Осеммесечният юнак е син на сестра му Милена. Всички са му подготвили много подаръци, а основателят на група "Д2" му е избрал специално шише. Заедно с цялото семейство Кърнев ще полее празника с домашна ракия, която произвежда сам.

Гроздето бере от асмата в къщата си в Пловдив и добива по 12-15 л всяка година. Водещият на "Денсинг старс 2" Митко Павлов пък ще се отдаде на романтика. "Отивам с най-красивата жена в Созопол", сподели пред "Стандарт" чаровникът. Доскоро е празнувал с компания, в която има общо четирима Митковци, но явно сърцето го дърпа към усамотение тази година.

Митко Бербатов най-вероятно няма да успее да прекара празника с новородената си дъщеричка Деа заради неотменните си задължения към Манчестър Юнайтед. Деветката планира да заведе стария си авер Мартин Петров в любимия им италиански ресторант "Сан Марко", където се хранят всички футболни и шоузвезди в Манчестър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !