Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

5 отбора на елиминации във VIP dance

отпечатай новината

30.09.2009 12:40 | Видян 7619 пъти

5 отбора на елиминации във VIP dance

Много оспорвани се очертават елиминациите този петък във  VIP dance. За първи път от старта на предаването пет отбора ще се борят за оставане в танцувалното шоу.

Причината за това е, че отборите на Елица и Крум, Мария Силвестър и Боби Турбото, Даниела и Камен Воденичаров получиха сумарно равен брой точки (46) от журито за танците си в понеделник и вторник.

Николета Лозанова и Нед също ще се борят за зрителските симпатии в петък, като за втора поредна седмица техният отбор се явява на елиминации.

Най-малко точки в двете танцувални вечери събра отборът на Ива Софиянска и Наско. Жертвоготовността на семейство Софиянски и включването на двете сестри на Ива в шоуто, заради постъпването й в болница, не трогна журито.

И така за изпълненията на Димана в понеделник и на Елена във вторник, отборът на сестра им събра общо 39 точки.

Здравословен проблем възникна и в отбора на Елица и Крум. Заради тежка контузия на колената и поради лекарска забрана, снощи в танците не взе участие Елица. Днес ще й бъде направен ядреномагнитен резонанс, за да бъде точно определено състоянието й.

Ще успеят ли да се възстановят Елица и Ива и ще подкрепят ли отборите си във вечерта на елиминации, ще разберем в петък от живото предаване от 20 часа по Нова телевизия.

„100 пъти предпочитам да ви гледам как танцуване, отколкото да пеете" беше коментарът на Нешка Робева за хип-хоп изпълнението на Райна и нейния отбор.

За да докаже  певческия си талант, Райна взе микрофона и изпълни македонска песен, което накара „желязната лейди" в журито да признае „Ако така пеете, вземам си думите назад".

Снощи зрителите видяха и антистрийптиза на Дони, който изпълни обещанието си, подкрепян на сцената в изпълнението си от съпругата си Нети и актрисата Койна Русева.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !