Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Тайните във VIP dance

отпечатай новината

19.09.2009 09:00 | Видян 20165 пъти | Гласували 2

Тайните във VIP dance

Първото реалити през новият тв сезон вече стартира. VIP dance ще търси най-любимите танцьори на България . В ожесточената битка влизат олимпийски и световни шампиони, поп-фолк и модни икони, секс символи и „златни момичета”, актьори и телевизионни водещи и дори един бивш травестит. Всеки от 12-те отбора вече има свой коз за надпреварата.

МИРА ДОБРЕВА
Интимният свят на русокосата тв водеща е като розов роман. Първият й съпруг Веско е инженер, от него тя има дъщеря.  Бракът й просъществува само 7 години. След връзките си със спортния редактор от БНТ Сашо Йовков и първия новинар на бТВ Александър Пелев, тя най-накрая истински се влюбва в тв продуценнт Жоро Торнев. В цялата романтична идилия обаче има и един друг Жоро. За него стана известно, след като преди време в Горещо Венета Райкова попита Добрева дали пък в началото връзката на Мира с Торнев не е била триъгълник. Новинарката отрече, но пък СЛАВА разбра, че такъв герой е съществувал. Мира се омъжи за Жоро Торнев преди две години и го дари с момченце.

АНЕЛИЯ РАЛЕНКОВА
Първа СЛАВА  преди време разкри потресаващия факт, че състезателката по художествена гимнастика Анелия Раленкова има екстрасенски способности. Шампионката преди 25 години започнала да прорукува големи и важни събития в съня си. Една нощ през 1984г.,й се присънило как печели медал с любимото си съчетание с лента.  Споделила идеята с треньорката си и я убедила да й го постави на Европейското първенство във Виена. Така, в австрийската столица тя за втори път става европейска шампионка.

НИКИ СОТИРОВ
Според светската клюка един от най-известните български актьори е бил зарязан от бившата си съпруга Валя заради Иван Славков. Актьорът твърди, че са се разделили човешки и са запазили приятелски отношения заради дъщеря им Ния. От известно време пък в медийното пространство циркулира клюката, че Батето е зарязан от Валя (третата му поредна съпруга ), която щяла да иска официален развод. След раздялата с нея Ники заживява с моделката Ана, която така и не успява да се реализира като актриса. В момента тя е брокер на недвижими имоти.

ТЕРЕЗА МАРИНОВА
Двукратната европейска и световна шампионка живее от четири години насам с бизнесмена Теодор, собственик на столични заведения.Двамата се запознали във фитнес залата. В началото криели връзката си, тъй като той имал съпруга и деца. Клюката спрягат името й в любовна авантюра с личният й треньор Христо Марков, с който постигна световния рекорд на троен скок. Христо пък бе набеден в интимна връзка с бившата външна министърка Надежда Михайлова. Неслучайно лекоатлета бе депутат и член на НИС на СДС. През зимата Тереза Маринова преживя лична драма – направи спонтанен аборт през петия месец от бременността си.


ФАХРАДИН ФАХРАДИНОВ
Още преди време СЛАВА разкри, че светският ПР и продуцент Евгени Минчев е имал вземане-даване с младия актьор Фахрадин Фахрадинов. Авантюрата му с паркетния лъв се случила преди няколко години. Тогава Фери, както го наричат приятелите, вероятно не е предполагал, че ще стане известен и всяка вечер ще радва женската аудитория от малкия екран с участието си в сериала Забранена любов.

МАРИЯ СИЛВЕСТЪР
Преди време тя беше една от най-интересните български манекенки на агенция Ексграунд, а после все по-често започна да се появява и на телевизионния екран. Мария е щастливо омъжена за Силвестър Силвестров, познат като Зюмбюл Мангасариян, с когото имат син Давид. Точно преди 10 години тя спечели титлата за Най-добър модел на България,  но след това слиза бързо от модният подиум и се захваща да учи право и психология.

УРСУЛА
Един от най-противоречивите и открити травестити в България ще остане в историята като емблемата на дискотека Спартакус. В славните времена на първият микс клуб в София той изкарваше без проблем 1500лв., като хонорар за два часа шоу. В последно време той предпочита да нарича себе си Боби и се е отдал на професията на коафьор.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !