Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Христо Сираков призна за връзката си със Златка

отпечатай новината

29.09.2009 17:45 | Видян 21090 пъти | Гласували 1

Христо Сираков призна за връзката си със Златка

Утре в 20:30 часа е поредното студио „След размяната”. Гостите в студиото на Кали ще дискутират темите за изневярата и дали тя разрушава или укрепва брака, както и темата за златотърсачките и истинските жени. Повод за тези две теми бе вторият епизод от „Размяна на съпруги 2”, в който зрителите видяха размяната на Иванина и Мартин от „Биг  Брадър” с турско семейство от Добрич.

По време на студиото и темата за изневярата, Христо Сираков ще сподели, че е имал връзка със Златка Райкова. „Златка вече е попадала в моите ръце”. Това сериозно ще притесни плеймейтката, която ще заяви, че не е очаквала той да признае връзката им, както и не е знаела, че двамата ще бъдат заедно гости при Кали. Азис от своя страна ще заяви, че е твърдо против изневярата и не би могъл да е с човек, който не му е верен. Неговата теза ще бъде подкрепена и от Златка, но Руслана Попова и Христо Сираков ще защитават другата теза, че изневярата е неизбежна и ако не е разкрита, е в рамките на нормалното.

По време на темата за златотърсачките, Азис ще сподели, че според него Златка "търси мини от диаманти". Опонент на тази теза ще бъде г-н Сираков, който смята, че хората не познават Златка и си вадят грешни изводи, гледайки я от екрана.

Какво още си казаха гостите в студиото, какво си споделиха след тях участниците от епизода на "Размяна на съпруги 2" и в какви отношения са Златка Райкова и Христо Сираков, ще стане ясно утре от 20:30 часа, само по PRO.BG.

„Размяна на съпруги 2” се излъчва вторник и сряда от 20:30 часа, само по PRO.BG.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !