профили

Златка

Златка

Рождена дата: 12.01.1986
Пол: Жена

Златка Райкова е Miss Playmate 2007. Родена е на 12 януари 1986 г. Зодия Козирог. Самата тя споделя, че е тежък характер, властна в отношенията си с околните. С две думи – роден диктатор. Харесва мъжкарите. От хороскопа й става ясно, че по-възрастните мъже са й слабост, че има талант за мода и телевизионна кариера и че е доста свободолюбива личност.
На въпроса на журналисти харесва ли като мъж Слави Трифонов, 22-годишната блондинка от Пазарджик чистосърдечно разкри: “Досега само с майка ми съм споделяла, но ще го кажа и тук. Гледахме с нея Слави, докато беше жури в “Мюзик Айдъл”. Толкова ми хареса, че изведнъж  казах на майка: Ако този мъж ми поиска ръката, веднага ще кажа “Да!”. Разбира се, майката на Златка веднага одобрила избора  й, макар и леко стъписана от внезапното й желание да се задомява.За голата си сесия в “Плейбой” Златка сподели, че не е имала проблеми с родителите си. Решението й да участва в голия конкурс било заради разни нейни познати “от модния бранш”, които се опитвали да я надскачат. Баща й от години работи в Испания, но “Miss Playmate 2007” е категорична: Харесва ми в България и искам да остана тук. За Бойко Борисов отсече: “Хубав мъж е, но вече много се изтърка”.
22-годишната миска е студентка по застрахователно дело. Златка стана още по-известна с участието си в риалитито Островът на изкушението, в което съблазни не един. През януари блондинката празнува рождения си ден в клуб Black Label. Там тя посрещна колежките си изкусителки от телевизионното риалити, за да духне свещичката върху шоколадовата торта.Тя получи много подаръци, но най-големият от тях бе картина-портрет, на гърба на който пишеше "Златото е изкушение, изкушението е злато".
 

отпечатай новината

Новини

Черната Златка хапва само от село

Опасна мания е развила плеймейтката Златка Димитрова,...

Миро на Златка все още женен

 Гаджето на Златка Димитрова - Миро, от когото...

Златка Райкова застана до Елена Кучкова

Златка Райкова и Елена Кучкова не спират да демонстрират...

Ники Кънчев и Астор в благотворителна битка с Юлияна Дончева и Златка

Ники Кънчев, Астор и красавиците Юлияна Дончева и Златка...

Черната Златка овърша обществените тоалетни

Черната Златка овърша обществените тоалетни на София. Тя...

Какво получи Русата Златка за рождения ден

Златка усети цялата любов на Георги, вижте какъв рожден...

Черната Златка с 5 пластични операции

Черната Златка бие по пластични операции всичките си...

50
без значение 13.12.2010 19:03ч.

Уникален БОКЛУК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и КАТО ГО ПРОЧЕТЕ ,ДА НЕ СЕ ЛАСКАЕ ОТ "УНИКАЛЕН", А ДА СЕ КРИЕ В ДЪН ЗЕМЯ -БОКЛУК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

49
az 04.11.2010 03:35ч.

i kakvo i e nomer ednoto na zlatka..................porednia bokluk

48
Валя 26.10.2010 22:07ч.

Господ да пази България ! Черна и руса Златки щом са някакви публични личности и непрекъснато ни ги навират в очите.Слушаме изказванията им,дават акъл на всички.Да си много прост,с леко поведение и дебелокож,това е условието да те харесат и да си номер едно.Жалко за всички ни и за хубавите и умни момичета в нашата държава.

47
Емил Иванов 11.01.2010 13:54ч.

zlatke nomer 1 si

46
възмутен 08.11.2009 12:24ч.

Златка може да се охарактеризира само с една дума-пачавра.