Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

„Цената на истината” стартира лайв издания всеки четвъртък

отпечатай новината

29.09.2009 15:20 | Видян 4810 пъти

„Цената на истината” стартира лайв издания всеки четвъртък

От тази седмица “Цената на истината” стартира лайв дискусионни студиа, които ще се излъчват всеки четвъртък от 21:00 часа. Идеята на живите предавания е да обясняват историята на всеки един участник и да проследяват какво се случва с него и роднините му след снимките на съответния епизод.

Популярни личности ще бъдат специални гости в лайв изданията на шоуто и ще коментират горещите теми. Продуцентите на „Цената на истината” целят да покажат, че личните истории в предаването не са частни и изолирани случаи. Всеки един от епизодите на шоуто поднася обществено наболели проблеми, за които не трябва да се мълчи.

Фокус в първото живо студиото на „Цената на истината” в четвъртък ще бъде историята на 28-годишната Велка Георгиева-Владимирова от София, която най-силно до момента развълнува зрителите. Историята на едно обикновено младо семейство, в което мъжът е „под чехъл” и дотолкова е влюбен в съпругата си, че е готов да й прости всичко. В същото време жената няма ясна причина защо е с този мъж и е готова да го замени при първа удобна възможност. Припомняме, че Велка призна в присъствието на съпруга си Светло, че е правила орална любов на друг мъж. Дамата сподели миналата седмица в предаването, че смята бащата на детето си за неудачник и мухльо и че би го напуснала, ако се почувства финансово независима.

В сряда вечер шоуто ще ни срещне с 40-годишната телевизионна журналистка от Габрово Ирена Минчева. Ирена е майка е на три деца, разведена е с първия си съпруг, а от 4 години е сериозно обвързана. Епизодът ще разкаже за проблемите, с които се сблъскват родителите в моногодетните семейства.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !