Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Гала показа новата си любов

отпечатай новината

15.09.2009 10:20 | Видян 13685 пъти | Гласували 4

Гала показа новата си любов

Пред новата съводеща на "На кафе" по Нова телевизия - Диана Любенова, Гала за първи път разкри подробности от личния си живот и показа новата си любов Стефан.

Новият сезон на "На кафе" стартира с революционен обрат в концепцията си. "На кафе" обърна новата страница със студио, което по нищо не напомня досегашното - без кухня, дивани и масички.

"Най-добре е ние да сме първите, които ще разрушим този стил и ще наложим нов", казва главният редактор на предаването Даниела Димитрова. Тя обеща зрителите да станат свидетели на много нестандартни обрати, нетипични за предаването, което да бъде и голяма изненада за по-консервативните зрители.

В новото студио водещата ще бъде предимно права, дори когато гостите й седят, а кухнята на Иван и Елица изчезва от постоянния декор. Подвижен плот, зад който кулинарите ще демонстрират уменията си най-често заедно, ще се показва в ефир само при само при необходимост.

Според новата концепция за първи път "На кафе" има и публика на живо, която не просто да ръкопляска като няма свидетел на случващото се с гостите в шоуто, но активно да се намесва в темите. Друга важна подробност, която беше обявена в ефир, е как най-верните фенове на предаването могат да станат част от него и да се превърнат в съводещи...

"Влюби се в мен" е новият реалити проект на "На нафе", който ще търси най-подходящата партньорка за един наистина красив и интелигентен господин. Изпитанието ще продължи три месеца, а по Коледа двойката ще отиде на почивка.

Голямата изненада този сезон е Диана Любенова - новият водещ в "На кафе". Една от най-обичаните актриси в серийната драма "Забранена любов", която има и некратък опит във воденето на тв предавания, ще бъде "другото" лице на "На кафе". По-скандална, по-разкрепостена, но в никакъв случай не недобронамерена, тя ще се опита да извади на показ от своите известни събеседници истината за неща, които зрителите отдавна очакват да видят.

Първият гост на Диана тази сутрин беше Гала, която както се и очакваше за първи път говори за личния си живот - теми, по които пресата досега правеше само догадки.

Пред Диана Любенова Гала разказа как с бившия си съпруг се запознала още по време на шоуто "Невада", където тя беше момиче на късмета. Тогава Константин Будев се занимавал с търговия, но истинският му бизнес започнал да се развива след като се запознали. По-късно той фалирал, а след това двамата се оженили. "Т.е. причината за фалита не е била причина за развода", обобщи Гала. Тя казва, че се е чувствала се мъжа в тази връзка. "А аз съм една много нееманципирана жена", призна Гала. "С Константин запазихме добри отношения, защото той не беше добър съпруг, но може да бъде много добър приятел", добави русата водеща.

По думите й дъщеря й трудно е приела раздялата, защото е дошла изведнъж, а бащата се опитал да привлече дъщеря си на своя страна и по този начин да си върне съпругата. "Каквото и да се е случвало с него, аз не исках той да се чувства зле", казва Гала.

С настоящия си приятел Стефан, който беше в студиото, тя се запознала по възможно най-случайния начин, почти като на кино. Получила SMS, който бил изпратен по грешка до нея. След като отговорила със SMS, че съобщението очевидно не е за нея, последвал втори от SMS непознатия номер, след това тя пак отговорила... Всичко това станало около Нова година, а първата среща била едва през лятото.

"Видяхме се, след като и двамата се бяхме разделили с партньорите си", уточнява Гала. Тя не крие притеснението си от разликата в годините между нея и Стефан, но е категорична, че е готова да роди още едно дете, защото професионалната кариера не е сред приоритетите й.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !