Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Невена Цонева къса с "Вирджиния рекърдс"

отпечатай новината

07.09.2009 11:40 | Видян 6479 пъти

Невена Цонева къса с

"Сбогом" на продуцентите си "Вирджиния рекърдс" ще каже скоро Невена Цонева - първата победителка в "Мюзик айдъл" у нас.

Раздялата едва ли ще стане без битка, защото от музикалната фирма нямат намерение да я пуснат доброволно. "В момента сме в процес на финализиране на нашите отношения. Нямам намерение да работя вече с тях", коментира за "Труд" Невена.

Упорито се говори, че Слави се кани да възстанови продуцентската си Българска Музикална Компания и да я привлече. Затова и Емануела напускала Ара. Евгени Димитров-Маестрото отрече категорично от шоуто да имат такива планове, но знае ли човек. Невена е гадже с барабаниста на Дългия Венко и е близка до екипа му. Тя дори отиде на финала на "Пей с мен", когато шоуто по Нова телевизия се конкурираше с "Мюзик айдъл". Тя не се оплаква от работата си с "Вирджиния рекърдс". Твърди, че е научила много, имала е прекрасни взаимоотношения с всички и им е благодарна за всичко. "Просто дойде момент в кариерата ми, когато реших да направя нещо ново и различно. На есен очаквам да ми се случат интересни неща, в които няма да участват "Вирджиния рекърдс", обяснява Цонева.

Факт е, че компанията не наложи предишните айдъли, с които имаше договор. Оттам обаче са категорични, че са направили чудеса за нея. "Поведението й през последните месеци е доста некоректно. Невена няма юридическа причина да прекрати договора си с нас. Тя е един от най-важните ни артисти, в който сме вложили огромен финансов ресурс", заяви пред "Труд" Саня Армутлиева - собственик и управител на "Вирджиния рекърдс", където вече работят върху втория албум на певицата.

Цонева твърди, че в момента няма нов продуцент, "но нищо не се знае". Изпълнителката отказа да разкрие с кого преговаря. На въпрос дали няма да се захване с попфолк, Невена отвърна: "Не, няма да е попфолк, а комерсиална музика - всеки я тълкува различно. Може да има етно...""Ако тя е решила да не изпълни договора си с нас, нямаме друг избор, освен да потърсим правата си в съда", заключи Армутлиева.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !