Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Бесен кон едва не хвърли Слави

отпечатай новината

07.08.2009 14:40 | Видян 14936 пъти | Гласували 2

Бесен кон едва не хвърли Слави

Разбеснял се кон за малко да хвърли ездача си Слави Трифонов и да го направи за резил пред над 16 000 души на концерта във Велико Търново миналата вечер. Смекчаващо вината обстоятелство за животното е фактът, че гологлавият жокей тежи към 115 кг. Жребецът на певеца Миро също рипна и едва беше обуздан, разказаха пред "Монитор" хора от шоуто.

Дъждът, в комбинация с виковете на тълпата, изплаши двата коня. Наложи се да бъдат дълго успокоявани, преди да минат пред сцената. И Слави, и Миро се проявиха почти като каубои. Те изпяха общата си песен "Не, Мария", без да тупнат нито веднъж на земята.

Над 400 килограма фойерверки излетяха в небето. Толкова са подготвени за всеки от концертите. Простата сметка показва, че за трите концерта досега във въздуха са излетели 1200 килограма взривни вещества.

Прогнозата за дъждовно време не беше категорична по отношение на Велико Търново и екипът на No mercy суеверно избягваше да коментира темата, надявайки се, че този път ще се размине, споделят от екипа.

Силни овации посрещнаха и Невена Цонева, която подгряваше публиката. Тя пя геройски в усилващия се дъжд, а след това отстъпи мястото си на гвардейците, чийто марш, осветяван от прожекторите, отчетливо очертаваше езерото на сцената. Слави дори опита да се пързаля, а момичетата от „Магаданс" танцуваха боси.

Футболният гений Гацо Бацов се избъзика с болярите. Освен че им предложи да мине в "Етър", той отсече, че е учил Трифон Иванов да рита. Гацо подари на публиката три фланелки с надпис "Гацо Бацов №1", които бяха изстреляни със специално "оръдие". То според Гацо е вид чушкопек. Той мобилизира присъстващите за две търновски мексикански вълни - едната от ляво на дясно, другата - от дясно на ляво.

Бубето (фолкпевицата Емануела) от сериала "Къде е батко" сподели откровено, че си търси мъж - романтичен и скромен, пък бил той и богат.

Междувременно се разбра, че през есента Краси Радков и Емануела ще правят собствено предаване по Би Ти Ви, което също ще се казва "Къде е батко". Продуцент е Слави.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !