Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Завръщането на Слави

отпечатай новината

15.07.2009 15:00 | Видян 11937 пъти | Гласували 2

Завръщането на Слави

Слави Трифонов вече започна да рути новата власт. Още от първия ден след изборите гологлавият водещ стартира майтапите към следващите избраници.

Тази вторник вечер сарказмът му към Цецка и Цецко достигна своя връх, досоляван от неговите сценаристи на живо в студиото. Ивайло Вълчев, който написа най-хубавите текстове на Дългия, обясни позицията на шоуто: “Опозиция на всяка власт и отпор на всяка тъпота”.

Донякъде Слави влезе и в пътя, начертан от Доган. В нощта след евроизборите лидерът на ДПС каза, че медиите са създали образ, който явно им е интересно да видят в лодката на властта. И разчита на тях да бъдат честни, когато им мине опияняването от консумирането на четвъртата власт. “Инструментът” даде година на клатенето в лодката.

Трифонов има опит в мисията да бъде сам или почти сам срещу властта. В разгара на Виденов той се опълчи срещу него, същото стори още в първата година на Костов и издържа цели три след това до своята победа.

Именно Шоуто на Слави беше първото място, където бе представен Бойко Борисов. Понеже рейтингът на предаването тогава беше колкото бяха гласоподавателите на ГЕРБ днес - 1,6 млн., явно му е прелял достатъчно народна любов.

автор: Борис Ангелов

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !