Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Андреа натиска Кости за албум

отпечатай новината

04.08.2009 16:00 | Видян 16202 пъти | Гласували 3

Андреа натиска Кости за албум

Два дни след финала на турнето "Планета Дерби 2009" Андреа е готова да запърха с маникюр и синтетични мигли към студиото, за да завърши първия си албум с Кости, съобщи Монитор. Пропялата Мис Туризъм и румънският хитмейкър вече имат три издадени сингъла ("Само мой", "Употребена", "Избирам теб"), а във фонотеките им отлежават още толкова готови парчета.

Амбициозният балкански проект ще съдържа десет мелодии и по всяка вероятност ще стане пазарен факт през есента. Междувременно изградената върху хаус бийт "Избирам теб" вече им осигури договор с "Юнивърсъл", които ще ги промотират в някои европейски страни под името Sahara.

През септември моделката ще поеме и на клубно минитурне в северната ни съседка. Дотогава ваканцията є на родното Черноморие е под въпрос заради гъмжащия є от ангажименти график.

Факт е, че ако в началото на 2008-а Андреа все още беше буфосинхронист в лъскава перхидролена опаковка, то до края на годината бракът є по сметка с Кости показа, че от всяко дърво все още става свирка.

Съавторът на музиката към лентата "Цар Лъв" от незапомнени времена се издържа с генерирането на палави ритми. За да реализира певческия блян на бившата моделка, той окончателно се разведе с конкурентната на "Пайнер" компания "Ара мюзик". С негова намеса преди това по звездните стъпки на изгората на Кубрат Пулев бе тръгнала и кръчмарската икона Пепа.

Към днешна дата и благодарение на формулата "който плаща, поръчва музиката" напористата девойка вече се нарежда в "А" групата на фолка. Принос за участията є в две летни турнета има не само добрият екип зад гърба й, но и здравословният й медиен навик да размахва дините си и извън рекламния спот на популярната мастика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !