Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Мастика Пещера награди „Баш дините на сезона“

отпечатай новината

24.07.2009 10:20 | Видян 16675 пъти | Гласували 1

Мастика Пещера награди „Баш дините на сезона“

В меката на дините град Любимец се проведе традиционния конкурс „Баш дини” на сезона, организиран от мастика Пещера. Събитието събра тълпа от желаещи да се включат, въпреки че участниците бяха селектирани на предварителен кастинг от кмета на града г-н Янко Кючуков. Това стана повод за задръстване по улуците от сочни дини, които в крайна сметка бяха използвани по предназначение в комбинация със страст на кристали.

Голяма награда от мастика Пещера и кашонче от любимото разхлаждащо питие получи собственикът на диня с размери 1,60 м и 22 кг. За доброто настроение на всички гости се погрижиха певицата Емилия и най-новото и скандално рекламно лице Андреа. Русокосата амбиция не пропусна да покаже и своите „дини” пред повече от 2000 души.

Любимият на всички българи образ Гацо Бацов спретна импровизирано шоу след края на конкурса. Привидно неудовлетворен от измерването само на динени обиколки, Гацо и колегата му Седларов събраха всички по-пищни жени от публиката и с типичен балкански мерак измериха лично обиколките им. Най-голямата беше 95 см. на знойна хубавица от района, която получи закачливата титла на водещите Мис “Баш дини” на сезона и кашон Мастика Пещера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !