Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Евгени Минчев и новият му - като котка и мишка

отпечатай новината

01.08.2009 09:00 | Видян 8714 пъти

Евгени Минчев и новият му - като котка и мишка

От няколко дена из светските среди циркулира новината, че пиарът и продуцент Евгени Минчев си има нова емоционална придобивка. 20-годишното му гадже е певецът и топмодел Илиан. Мнозина си го спомнят от кастингите за Евровизия и Мюзик Айдъл. СЛАВА се зае с бойната задача да разбере пикантни подробности за любовната история на новата светска двойка и да ви я разкаже в текст и снимки.

Началото
Запознати твърдят, че двамата са се ухажвали взаимно повече от две години. Клюката носи, че когато Евгени Минчев изпратил бутилка шампанско на масата на Илиан, той с  пренебрежение я отпратил, а когато Минчев лично отишъл до масата на красавеца, за да го поздрави, той отговорил: „Господине, моля, напуснете!“ Близки до младия талант ни разказаха, че е доста горделив и с труден характер. Мнозина си спомнят, че той дръзко отклонявал ухажванията на десетки заможни господа, дори когато е работил като модел в Лондон и Мадрид. Следващата среща на Евгени и Илиан се състояла по време на 15-я Бал на топмоделите в Шератон, където се разминавали отново със светкавици помежду си. Тогава Минчев приложил познатата техника на ингориране и се разпоредил моделът да бъде настанен на възможно най-крайната маса, като демонстративно го подминавал. Никой не знае как точно двамата цъфнаха влюбени до уши по червения килим и как се стопиха ледовете помежду им, трупани цели две години.

Бизнесът идва
Първата инвестиция, която Евгени Минчев прави за своя питомник е смяната на името му. Заради множеството Илиан-овци в шоу пространството, „светският олигарх“ даде на певеца-модел прозвището OPIUM. Илиан често използвал думата „опи?”, когато покровителят му го викал от другата стая, разказват приближени до двойката. На находчивия пиар му оставало само да превърне нарицателното в подходящ псевдоним за протежето си. Илиан- OPIUM вече записа първата си песен, която е в дует с Евгени и е кавър на хита на Леа Иванова Тръгвам си без шум. Готови за запис са и парчетата Жиголо и Моя любов, която OPIUM посветил на своя благодетел. Засега това е една добра инвестиция, смята Минчев, който е подавал ръка на не малко млади изпълнители.
Евгени е уредил Илиан да бъде гост-звезда на четвъртото издание на националния конкурс Мис Лято. Двамата отсега са ангажирали президентския апартамент на Елените, където ще се проведе шоуто. На 18 август ще бъдат лични гости на милионера Николай Банев и съпругата му за неговия рожден ден в комплекс Русалка. OPIUM вероятно ще изиграе главна роля на ноемврийския бал на топмоделите, където Минчев ще направи нов конкурс FASHION IDOL. Дали ще има учудени, ако Илиан го спечели…?
Между другото изгряващата звезда измести Глория и стана рекламно лице на марковите очила KWIAT.

Семейната идилия
Любопитни съседи на Минчев разправят как Илиан оставал да спи в просторния апартамент на хроникьора. СЛАВА научи, че влюбените имат даже график за поднасянето на закуската в леглото: Илиан е дежурен в понеделник, Евгени – във вторник, в сряда не закусват, в четвъртък го правят навън, в петък, събота и неделя са на морето и ползват румсервиза на хотела. Двамата май възнамеряват официално да делят не само чаршаф, но и покрив. Тоест, да живеят заедно в новото жилище на хроникьора, за което преди време писахме, че е над 350 квадрата. В момента мега апартамента се обзавежда и се преустройва, така че да има две спални, кабинет за Минчев, студио за Илиан и огромен хол. Според запознати, родителите на младежа не приемат с възторг връзката им. Уважават намесата на Евгени в творчеството му, но не и останалата част от приятелството им.

Околосветските пътешествия
Евгени и Илиан вече два пъти са ходили до втория роден град на светския лъв – Лондон. Той даже го е запознавал с няколко модни величия, занимаващи се с организацията на лондонската седмица на модата. Засичани са на частни фешън партита и на шопинг. Лятната ваканция смятат да прекарат в Миконос и на Канарските острови.

Бившите
Откакто са заедно, любопитството упорито човъркало бившите им гаджета. Евгени редовно бил тормозен с въпроса как така е успял да задържи Илиан. Същото се случвало и с музиканта.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !