Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Кичка Бодурова разкри истината за скандала с Панайот Панайотов

отпечатай новината

07.06.2023 14:55 | Видян 498 пъти

Кичка Бодурова разкри истината за скандала с Панайот Панайотов

Кичка Бодурова казва, че е обичана и се чувства щастлива с живота, който има. Но зад това стои една жена, която е трябвало да събере цялата си смелост и да пропътува целия свят – буквално, за да стигне там, където е днес.

“Чувствам се страшно обичана. Никога не съм мислела, че ще имам такава кариера. Но на първо място съм майка и съпруга, аз съм бизнесдама, човек, който е доволен от живота си. Не обръщам внимание на грозните неща, които се пишат за мен. Тези приказки трябва да бъдат игнорирани. От огнената ми натура идва скандалният имидж. Аз съм просто човек, който има мнение” – сподели тя пред Мариян Станков – Мон Дьо по NOVA.

Певицата отваря сърцето и душата си и говори по много лични теми за загубата на родителите си в зората на кариерата, преминава през отношенията й с Емил Димитров, Панайот Панайотов, Тони Димитрова, коментира срещата си с Тина Търнър, като не пропуска и големите любови в живота си – Крис Зарпас, дъщерите си и България.

“Тръгнах си от съпруга си, защото като го видех и заплаквах, мислех, че пак ще се скараме. Не съм била влюбена в друг. Никога не съм била разочарована в любовта. Не съм търсила мъж, знаела съм, че мога да имам всеки. Тръгнах си от Крис, защото исках да се махна, видях после, че без него не мога. Не съм човек, който изневерява. Обичам честни отношения” – откровена е тя.

undefined

Кичка Бодурова е до болка откровена, че най-важният човек за нея е дъщеря й и признава за най-трудния си период, когато твърде млада е загубила родителите си.

“Аз влизам в огъня и не излизам обгорена, а мокра от потта, с която съм се мъчила да победя огъня. В моя живот най-главното е моето дете да не преживее каквото аз съм преживяла. Загубих родителите си млада – на 25 г., а това не е само болка, но страх да оцелееш. Най-страшното за един млад човек е да се почувствам сам, без родители на една млада възраст. Те не искаха да ставам певица, пеех на балове, радваха ми се. Искаха да уча немска филология. Всичко правя така, че те да го одобрят. Ако можех да им кажа нещо сега, щеше да е колко много ги обичам” – спомня си звездата.

По думите й Панайот Панайотов е прекрасен певец, който е направил грешка и я е обидил, но тя не се е обидила, защото концертът ѝ е бил продаден.

“Аз не съм направила скандал. Казах му, че няма да участва в моя концерт, защото имаше претенции кога и как да пътува. Всички колеги знаят, че е малко от голямото доброутро, а аз ненавиждам звездомани. Главата ми започна да бушува и си казах, че нямам нужда от него. Имаше претенции кога да му се изплати хонорара, а аз залагах името си. Поканих го, защото имаше добри чувства към мен” – заяви певицата.

Кичка Бодурова разказва, че е пяла на една сцена с Тина Търнър в Германия, на Асамблея на световната младеж и тя е била много земен човек.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !