Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Да, това е отмъщение: Златка Райкова

отпечатай новината

23.05.2022 14:03 | Видян 1429 пъти | Гласували 2

Да, това е отмъщение: Златка Райкова

В последния месец и нещо Златка Райкова и Благой Георгиев, освен че са разделени, както вече всички знаят, не спират и да се надцакват: "кой е по-щастлив", "кой е на по-екзотично местенце" и "кой е по-глезен".

Сагата на силиконовата плеймейтка и нашарения с татуси навсякъде ексфутболист, известен повече с жените, сватбите и децата си, отколкото с футбола, отдавна прилича на зле продуцирана сапунка.

undefined

 

Всичко влиза в познатата логика още повече и след едно от последните сторита на Райкова в социалните мрежи, от което става ясно, че тя, като типичен Козирог, си отмъщава.

Предвид, че Златка е родена на 14 януари, няма съмнение за кой Козирог точно става дума. Любопитна подробност е, че именно рождения ден на Златка беше последното събитие, на което двамата с Благой се появиха като двойка. Снимките от събитието още са в профила на плеймейтката. 

undefined

 

Тя първа афишира новата си връзка, като показа в стори в Инстаграм как се целува се новия си. По-късно стана ясно, че това е бившият тенисист Карен Хачатрян, който е с близо 10 г. по-малък от нея.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !