На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Адвокатката на Джони Деп ОТКАЗВА да коментира, когато я питат дали се среща с холивудския актьор

отпечатай новината

19.05.2022 12:01 | Видян 817 пъти

Адвокатката на Джони Деп ОТКАЗВА да коментира, когато я питат дали се среща с холивудския актьор

Адвокатката на Джони Деп се захили, когато я попитаха дали се среща с актьора, докато феновете подхранваха слуховете за зараждащ се романс между двамата по време на съдебния процес за клевета срещу бившата му съпруга Амбър Хърд на стойност 100 млн. долара, съобщава Dailymail.



37-годишната Камил Васкес си спечели огромна популярност в интернет, а поддръжниците ѝ споделят видеоклипове, в които бляскавата адвокатка "пече на скара" Хърд.



Интересът към Васкес се повиши, след като тя проведе кръстосан разпит на Хърд в понеделник и вторник.

 

Докато излизаше от сградата на окръжния съд на окръг Феърфакс във вторник следобед, репортер на TMZ попита брюнетката: "Хората искат да знаят дали се срещате с Джони Деп? Тя е навсякъде в интернет. Можете ли да изясните ситуацията, да или не?



Калифорнийската адвокатка отказа да отговори, като се засмя, отметна косата си настрани и помаха на тълпите фенове, събрали се навън.



Почитателите на Деп засипват адвокатката с похвали за работата ѝ в защита на номинирания за "Оскар" актьор, като публикуват свои снимки в Twitter, на които носят тениски с надпис "I heart Camille Vasquez", и мемета, на които тя е изобразена като скандинавския бог на гръмотевиците и герой на Marvel Тор.



Те дори правят TikToks на фона на романтични поп песни, в които двойката разменя погледи, държи се за ръце и разговаря отблизо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !