Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Създателите на "Пълна лудница" отиват на почивка

отпечатай новината

20.06.2009 09:00 | Видян 7667 пъти

Създателите на

След приключване на снимките Рачков и Мария Игнатова, заедно с режисьорът на комедийното шоу Маги Халваджиян, съпругата му Кремена и продуцентът Асен Чанков стягат куфари за дълго планирана почивка в сърцето на Италия. Те, плюс още много приятели и колеги ще ангажират огромно старинно имение, собственост на италианска графиня, което се намира сред живописните хълмове на Тоскана. Там, около прекрасния басейн, създателите на успешното шоу ще обмислят идеи за неговото продължение.

А ето какво ще видим в последния епизод от първия сезон на „Пълна лудница”:

В „На шкембе”, Гола и Мадлен Ал Забари ще се опитат да уточнят веднъж завинаги къде точно се намира Г точката.

Мис България – Перник форевър ще се опита да мине през митницата на Спарта, на път за финала на конкурса Мис Свят. Но какво ще се случи там с нея, това ще разберем в последния епизод на епоса „2 и 200”.

Пробивната млада дама ще се изяви и в „Хвани богат”, където в незабравим тандем с Мартин Грабовски ще застанат срещу Ники Пънчев, страшните му въпроси и „страхотната логика”.

Друга млада и не по-малко руса дама Курнелия, пък ще се кандидатира за народен представител в „Депутат айдъл”. Интересно, какво ли ще включва предизборната програма на фолк звездата?!

И накрая, но в никакъв случай на последно място – шеметния финал на сагата „Разрешена любов”, където ще видим ще се разплетат ли най-накрая обърканите, сложни и меко казано странни взаимоотношения между героите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !