Виж яхта №1 в света: на дубайския...

Яхтата AZZAM е най-голямата суперяхта в света с...

Разгледайте частния самолет на Илон...

Флагманският самолет на Gulfstream, G650ER, е...

Ал Пачино за Кръстникът: Отне ми цял живот да го приема и да продължа напред

отпечатай новината

10.03.2022 12:07 | Видян 915 пъти | Гласували 1

Ал Пачино за Кръстникът: Отне ми цял живот да го приема и да продължа напред

Ал Пачино размишлява за това как "Кръстникът" се е превърнал в културен феномен след излизането си през 1972 г.81-годишният носител на "Оскар" заяви в ново интервю за The New York Times, че е "дълбоко почетен" от вниманието и похвалите, които филмът е получил през последните 50 години."Това е творба, в която имах щастието да участвам. Но ми трябваше цял живот, за да го приема и да продължа напред", казва той. "Не е като да съм играл Супермен. "

 

Актьорът от "Белязаният" разкрива, че е "изненадан", когато хората му казват, че не са гледали култовата криминална драма.Той добави: "Те са чували за това. Разбирате го. "О, чух - ти ли участваше в това? Това беше филм, нали?"Пачино разказва как ролята на Майкъл Корлеоне във филма на Франсис Форд Копола е променила живота и кариерата му.

 

 

Тук съм, защото направих "Кръстникът" - споделя той. "За един актьор това е като да спечели от лотарията. Когато се стигне дотам, аз нямам нищо общо с филма, освен да изиграя ролята си. "

 

"Трудно е да се обясни в днешния свят - да се обясни кой бях по онова време и каква мълния беше това", добави той. "Чувствах се така, сякаш изведнъж се вдигна някаква завеса и всички погледи бяха насочени към мен. Разбира се, те са на други места във филма. Но "Кръстникът" ми даде нова идентичност, с която ми беше трудно да се справя. "

 

 

Пачино признава, че не е гледал филма от две или три години.Той сподели: "Това е филм, който когато започнеш да гледаш, продължаваш да го гледаш. "Носителят на наградата "Тони" си спомня, че е бил на снимачната площадка на "Кръстникът" с по-опитни актьори, сред които Марлон Брандо, Джеймс Каан и Робърт Дювал.

 

 

"Бях млад, бях непознат, а те бяха толкова успокояващи. Имаше любов там - казва той. "Те го разбраха, особено Брандо. Но и другите. "

 


Той добави: "Те се превърнаха в по-големите братя и съветници, които играят във филма. Тези емоции и цветове в тях се проявяват както в представлението, така и в живота. Те се свързват.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !