Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Крум с подробности за смъртта на дядо си

отпечатай новината

21.02.2022 16:17 | Видян 1017 пъти

Крум с подробности за смъртта на дядо си

Поп фолк певецът Крум загуби дядо си заради коронавирус пандемията, но това, което споделя за поставената му бустерна доза, е меко казано стряскащо.

В профила си в социалните мрежи изпълнителят сподели с много болка как точно се е стигнало до загубата на един от най-скъпите хора в живота му.


"Ще ви споделя личната си история, с която се надявам да съм ви полезен, но не и да си правите крайни изводи", започва той. 

И продължава така: "Дядо ми Крум се разболя в началото на декември миналата година от COVID 19. Бях го накарал да се ваксинира лятото, защото се притеснявах, че е на години и че трудно може да понесе заразата. Понесе я много по-леко и от мен.. и вече по коледните празници беше добре.

В началото на януари, без да ми казва, е отишъл да си сложи бустерна доза, изцяло по негова инициатива. Когато разбрах, се стреснах много, защото беше изключително близко разстоянието между прекараната болест и бустерната доза, и му се накарах. След около две седмици (средата на януари), се почувства много зле. Заведох го в спешното, ПСР-ът му излезе позитивен, за което медиците се изненадаха. Все пак беше карал корона миналия месец и е с ваксина и бустерна. Вкараха го в ковид отделение. Не е бил в интензивно, не е бил интубиран", пише Крум. 


"Оправиха му леката пневмония, но постепенно органите му започнаха да отказват. 23 дни по-късно почина в болницата. Малко преди това му направили ПСР отново, с идеята да го местим в друго отделение за долекуване. Резултатът показа силна степен на заразяване от COVID. Излиза, че декември, януари и февруари до средата - 2 месеца и половина по-късно още е с COVID.

Не съм антиваксър, но съм за по-голяма информация, за задължителни проверки, когато човек отиде да се ваксинира, не само да се мери кръвното, но да се проверяват хората имат ли анти тела, да се разбере дали не са го изкарали скоро, дали в момента не са заразени без да усещат", призовава певецът. 

undefined

Според него това доста ще усложни нещата, но е много важно, а въобще не се говори по тази тема. "Особено за възрастните хора, повечето от тях не боравят с интернет и нямат идея за много неща. Не е въпросът просто да се боцкат, за да върви статистиката и ваксинационният процес. Благодаря на всички лекари, сестри и санитарки от Александровска болница, които, вярвам, направиха всичко възможно. Бъдете здрави", допълва Крум.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !