Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Доведеният син на Сашка Васева с тежки обвинения

отпечатай новината

24.11.2021 10:46 | Видян 2738 пъти

Доведеният син на Сашка Васева с тежки обвинения

Здравословното състояние на певицата Сашка Васева не е никак добро. Нейният съпруг Христо Бакърджиев е помолил за помощ и обяви дарителска сметка, чрез която се надява да събере нужните 90 хиляди евро за операцията по отстраняване на тумора в мозъка на легендарната певица. 

В края на тази седмица трябваше да има два концерта с изпълнители от фолка в подкрепа на Сашка, но са отменени заради шокиращи подробности около заболяването на певицата. Нейният доведен син Станислав Александров - Стас, който Сашка е отгледала като свое дете, хвърли голяма бомба с признанията си и обвини съпруга на певицата - Христо Бакърджиев, в манипулация и лъжа. А имало ли е въобще операция за отстранява на тумора, какво твърди Бакърджиев?! 

"Десетки изпълнители от фолк гилдията са обидени след едно от последните изказвания на г-н Бакърджиев. Там той каза, че никой от фолк гилдията не е съпричастен и не иска да помогне. 

На 26 и 27 ноември около 20-30 изпълнители трябваше да направят два благотворителни концерта. Извинявам се на организатора, че е вложил усилия и средства, но изпълнителите са отложили концертите, въпреки големия интерес. Концертите са отменени, тъй като организаторите десет дни изискват експертиза с диагнозата и на тази база да се направят концертите. Не са получили диагнозата и оттам се породиха съмнения и слухове как стоят нещата", заяви Стас в предаването на Крум Савов. 

"Нужни са 90 хиляди евро, има дарителска сметка, но не знам до момента какви средства са влезли по нея. Предполагам, че в най-скоро време ще обяви какви средства са събрани и какво предстои. В България има много хора, които искат да помогнат. Наскоро ми се обади Ивана, която може да сформира тук екип, който да извърши операцията. Или ще бъде безплатна операцията, или драстично по-ниска сумата в сравнение с Германия. Депутати и министри искат също да помогнат, но искат да се прибере в България и тук да я оперират. 

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !