Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Райна призна какви са били последните думи на майка й (видео)

отпечатай новината

30.09.2021 13:09 | Видян 1265 пъти

Райна призна какви са били последните думи на майка й (видео)

ъпреки че вече отново е на крилете на любовта заедно с новия си приятел Вергил, Райна, която днес празнува своя 40-ти рожден ден, не спира да тъгува от загубата на майка си. Именно в нейна памет е и новата й песен - "Черен гарван", която тя пусна преди броени часове.

Най-щастливи от парчето, разбира се, са феновете на македонското девойче, но всъщност тази песен е повече от специална за Райна, защото именно нея запява майка й преди да си отиде.

В памет на Boqna Terziiska. Песента, която запя със сълзи на очи, малко преди да напусне този свят… За тебе, мамо…. Дано е станала, както би ти харесала…", пише Райна в профила си, а премиерата на "Черен гарван" бе наскоро в ефира на телевизия "Планета Фолк". Отделно изпълнителката призна в отговор към свой фен, че засега ще се концентрира само в правенето на фолклорни песни.

Музиката и текстът на "Черен гарван" са дело на Теофил Гешев. Аранжиментът е направен от Светослав Лобошки. Режисьор, сценарист и оператор на видеоклипа е Иван Димитров - Torex.

Виж видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !