Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Зуека проговори за емигрирането си и какви проблеми създава сина му в чужбина

отпечатай новината

17.09.2021 11:41 | Видян 1561 пъти

Зуека проговори за емигрирането си и какви проблеми създава сина му в чужбина

Емигрирането на Васил Василев - Зуека предизвика сериозна обществена дискусия. Едни го поздравяват за решението му, докато други го нападат с грозни епитети. Досега той упорито мълчеше и не отвръщаше на хейта, който всекидневно го залива от всички страни. 

Най-накрая Зуека реши да разкрие цялата истина за напускането си в България и как е минал първия учебен ден на сина му, който се оказал голям пакосник. 

В новия епизод на "Господари на Уеба" водещите Герасим Георгиев - Геро и Малин Кръстев направиха видео връзка с бившия си колега. "Зуек, ти все по-зле изглеждаш", контрира го веднага Геро, веднага щом зърна физиономията му по скайп.  

undefined

"Как къде съм? Ясно е къде съм! В Европа! Всичко е наред. Не мога да разбера защо в България хората ме наричат беглец. Ние не сме избягали, ние сме в Европейския съюз. Просто се преместихме от едно място на друго. Много съм доволен, всичко е наред и сме щастливи. Няма да кажа в коя държава се намирам. Кой го интересува, освен жълтата преса. Там написаха, че съм избягал с милиони, , бе лаконичният отговор на Зуека, който отказва да назове държавата, в която се премести да живее. На всички ни е ясно, обаче, че става въпрос за Испания.  

Синът му вече ходи на училище в чуждата страна, но изглежда е проявил характер и учителите са вдигнали ръце от него. "Закарахме сина ни на училище в 9 часа и в 12 ни се обадиха да го вземем. Не е от най-тихичките. Оказа се, че въобще не е стоял в часа. Поговорихме си сериозно с него и вече има само хвалби", обясни Зуека.

Джуди Халваджиян заяви, че Зуека винаги ще има място в неговите продукции, ако един ден реши отново да се върне в родината.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !