Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Кой се крие зад костюмите в "Маскираният певец"?

отпечатай новината

16.09.2021 15:10 | Видян 2697 пъти

Кой се крие зад костюмите в

Новият сезон на "Маскираният певец" разтърси родния ефир, а екипът и участниците тази година са се постарали на зрителите и панела да им бъде изключително трудно в разпознаването на звездите зад маските.

Първият лайф мина, а никой от участниците не беше разпознат. Хвърлят се някакви имена във въздуха, но няма единодушно мнение кой се крие за даден костюм. А Кремена Халваджиян пак е надминала себе си при направата на костюмите за третия сезон на шоуто. 

"Малинката" се появи първа на сцената и веднага завалява предположения за самоличността на участника зад маската. Някои изходиха от името на маската и предположиха, че това е фолкпевицата Малика. Уликите пък отведоха друга част от зрителите към поп дивата Дивна и актрисата Мая Бежанска. Има и подмятания, че става въпрос за звездата от "Пътят на честта" София Маринкова или хип-хоп сензацията Гери-Никол. 

"Циркът" отведе панелисти и зрители към Драго Чая, който е известен със своя афинитет към това изкуство. По тази логика има предположения и за Енчо Керязов. Груги зрители съзряха новинаря Христо Калоферов зад ефектния костюм, но най-много предположения има за Боби Ваклинов, чиято кариера стартира в "Господари на ефира". 

undefined

"Перлата" скри шапката на всички с брилянтно вокално и актьорско присъствие на сцената. Тук зрителите са раздвоени - Лора Караджова или Дара Екимова е "Перлата". Не толкова категорични са за "Гларусът", който изпълни любимата на всички "It’s My Life" на Bon Jovi. Дали е Здравко от първия сезон на Биг Брадър, или пък Миро от "Каризма", а може би актьорът Мариан Вълев -Куката или Тодор Георгиев от групите "ЪпДаун" и "Момчешки свят" - само само част от предположенията за тази взривяваща маска. 

undefined

"Губарко" бе показан още преди старта на шоуто, а зрителите смятат, че зад костюма се крие чаровното откритие на Слави Трифонов - Крисия Димитрова или пък Деси Добрева. "Самураят" е слабо известният певец Алекс Георгиев, който се навил да участва срещу скромен хонорар. Има и предположения, че може и Кристиян Костов да бъде скрит за тази маска. 

undefined

В този сезон има и един много скоклив "Заек", който хвърли всички в ступор. Има има три сериозни предположения, на които трябва да обърнем внимание. Дали е актрисата Диана Димитрова от "Откраднат живот", или пеещата моделка Глория Петкова, или пък ретро чалга звездата Луна - предстои да разберем. Костюмът толкова много хареса на Азис, че този образ се превърна в негов идол за спечелване на формата. 

undefined

"Прилепът" е доста мистериозен, а феновете разконспирираха, че Заки от дует "Авеню" се е нагърбил с тази задача или пък скандалният Иво Димчев. Някои посочиха и името на Миро от "Каризма", както и това на певецът Алек Сандър, който от години живее и работи в Америка. 

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !