И тази година месец август реши да покаже своя огнен темперамент, карайки земята да се пука от непоносима жега. С всеки изминал ден температурите навън достигат нови висоти, способни да предизвикат неконтролируеми пожари, каквито всъщност в последно време избухнаха на няколко различни точки по света, но и у нас.

Безпощадното време съвсем естествено накара повечето хора в страната ни да се отправят към единственото място, където знаят, че със сигурност ще открият животоспасяваща прохлада, а именно морския бряг. Така през последните дни родното Черноморие се изпълни с толкова много туристи, че надали вече по плажовете е останала дори една педя пясък, която да не е закрита от безбройните им хавлиени кърпи, редящи се една до друга.

И докато някои хора нямат нищо против да прекарат отпуската си в пренаселени курорти, за други тази идея е направо немислима. Популярните личности, които в тези случаи по традиция търсят уединение, определено спадат към втората категория. Ето защо повечето от родните познати лица предпочетоха да изключат страната ни от своите планове за ваканция и да напуснат нейните предели. Точно както сториха Яна и Петко Димитрови, които наскоро заведоха двамата си сина Ян и Доминик на почивка извън България.

Макар да запази в тайна къде точно се намират, преди ден шампионката по латино танци все пак сподели с последователите си в социалните мрежи миг от техния престой в чужбина. Вчера тя публикува снимка с тримата мъже, заемащи специално място в сърцето ѝ, показваща ги в тюркоазените води на естествен басейн. На нея се вижда колко много са пораснали наследниците на двойката, единия от които е на 7-годишна възраст, а другият ще навърши 5 г. през октомври.

Някогашната участничка в риалити предаването "VIP Brother" обаче зарадва почитателите си и със самостоятелни кадри, на които позира пред фотографския обектив по бански костюми, разкриващи стегната ѝ фигура. Освен това тя доказа, че все още е в добра форма, като за целта качи изображение, на което прави шпагат в плитчините. Може да се каже, че топлите месеци определено бяха благосклонни към двойката, която на няколко пъти успя да отскочи до морето, отдавайки се на отдих от забързаното ежедневие в столицата.

От седмици наред в акаунта на блондинката във виртуалното пространство се появяват постове, от които струи лятно настроение. В някой от тях със съпруга ѝ плават с лодка, на други се припичат под слънчевите лъчи, а на трети се просто се наслаждават на климата с чаша студена напитка в ръка.