Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Софи във вихъра на танца (видео)

отпечатай новината

19.07.2021 10:51 | Видян 1353 пъти

Софи във вихъра на танца (видео)

Софи Маринова е добре позната с космическия си глас, пред който се кланят и най-големите музиканти. Тези дни ромският славей изненада и с нов завиден талант, който по принцип е в кръвта на ромите, но не го е показвала така явно. 

На едно от последните й участия, Софи толкова се разгорещила, че сътворила истинско шоу за зяпачите на нейния концерт. Танцовите умения на Софи изненадали дори най-заклетите й почитатели, които признаха, че за първи път я виждат в толкова добро настроение и с такива еротични движения.

Макар с гипсирана ръка, Софи успя да внесе свежест на сцената със своите танцови умения. Първо развя огромния си бюст в доста координирани движения, а след това показа какви ги върши с "яката дупара", както пее нейната колежка Гери-Никол. 

Феновете на Софи са щастливи, че любимката им винаги влага чувство при изявите си и умее да придава настроение на хората срещу нея. "Всяко нейно участие е различно, а тя никого не отбива номера. Винаги пее на живо и се забавлява наравно с нас", коментират почитателите й.

Вижте видеото ТУК !

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !