Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Графа и Михаела Филева отидоха на каравана

отпечатай новината

13.07.2021 09:36 | Видян 1144 пъти

Графа и Михаела Филева отидоха на каравана

Графа и Михаела Филева отново се събират след повече от шест години пауза. Поп изпълнителите правят мощна лятна изненада на феновете си с чисто новия си проект - песента "Адженда", чиято премиера е след броени дни.

За подготвяната колаборация стана ясно от постер на музиканта, който той сподели в профила си в социалната мрежа. И, разбира се, той предизвика много коментари сред феновете му и най-вече любопитство към новото парче.

Любопитна подробност е, че лентата е заснета на каравана, най-вероятно по родното Черноморие, в която Графа и Михаела са в опасна близост. За песента Ампов отбелязва, че е "свежарска", а Михаела, че това е "възможно най-свежото лятно парче".

Очаква се премиерата на сингъла да бъде на 13 юли в 11:00 часа, в онлайн канала на лейбъла "Монте Мюзик". А вероятно и в профилите на двамата изпълнители в социалните мрежи.

В разгара на лятото Графа и Михаела Филева правят и концерти из страната. Влади Ампов стартира лятното си турне в края на миналия месец, а Филева пък през седмицата пя във Варна, където представи последния си албум "Ин и ян" заедно с Максим Ешкенази.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !