Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Рут Колева по гащи на София Прайд

отпечатай новината

13.06.2021 10:13 | Видян 1772 пъти

Рут Колева по гащи на София Прайд

Рут Колева предизвика вълна от коментари с атрактивната си визия по време на София Прайд, който се проведе за 14-та поредна година в подкрепа на ЛГБТИ общността в България.  Някои я сравниха с Мадона заради прозрачния блестящ панталон и ръкавици в същия стил.
Въпреки лошото време хората се събраха около паметника на Съветската армия, където имаше засилено полицейско присъствие. В концертната част участваха и изпълнителите Виктория Георгиева, Прея, Михаела Филева и др.

Събитието бе под мотото Отново заедно. "Прекарахме много време разделени: физически заради пандемията, но и политически заради на моменти грозна предизборна кампания, в която общността ни отново беше многократно нападана. Време е да се съберем отново заедно: всички хора, които вярват в свободата и човечността", посочват от организационния комитет на София Прайд.

 За пореден път националистически организации изразиха недоволството си от провеждането на шествието и съпътстващата го културна програма. В събота се проведе "шествие за защита на традиционното християнско семейство". Сред организаторите на събитието са РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ и ВМРО.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !