Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Виктория Бекъм отпразнува 47-ия си рожден ден с Ким Кардашян и Фарел Уилямс

отпечатай новината

20.04.2021 13:15 | Видян 1072 пъти

Виктория Бекъм отпразнува 47-ия си рожден ден с Ким Кардашян и Фарел Уилямс

На 17 април Виктория Бекъм навърши 47 години. Рожденичката отпразнува деня в Маями, където се намира футболният клуб на съпруга ѝ Дейвид. Дори на рождения си ден дизайнерката не можа да напусне бизнеса си и се появи на партито в чест на откриването на футболния сезон в САЩ, което се проведе в хотел Goodtime. Там тя успя да се снима със съпруга си и знаменити гости като Ким Кардашян и Фарел Уилямс, които я поздравиха за рождения ѝ ден с трогателни снимки в социалните мрежи.

Фарел Уилямс, Дейвид Бекъм, Ким Кардашян, Виктория Бекъм с приятели
Виктория и семейството ѝ отидоха на празнична вечеря на брега. Дейвид публикува в Instagram снимка със съпругата си на плажа и я озаглави: „Честит рожден ден, мамо. Обичаме те толкова много... Най-добрата майка и съпруга на 47-ия ѝ рожден ден. И все още съм на 45. Ха-ха. „

Най-големият син на Бекъм, 22-годишният Бруклин, сподели снимка от семейната вечеря, като написа: „Честит рожден ден, мамо. Обичам те толкова много“. Неговата половинка също не стоеше настрана. Никола Пелц публикува в Instagram не само снимка с рожденичката, но и архивна снимка на Виктория с малкия Бруклин. Тя призна, че това е любимият ѝ кадър, и добави: „Надявам се всичките ти желания да се сбъднат. Ти си моят пример за подражание. Обичам те толкова много“.
Круз и Ромео Бекъм поздравиха майка си за рождения им ден в Instagram, като ѝ написаха топли думи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !