Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

4 шепи орехи/седм. спасяват от преждевременна смърт, язва, рак, проблеми с простатата

отпечатай новината

10.04.2021 10:19 | Видян 1482 пъти

4 шепи орехи/седм. спасяват от преждевременна смърт, язва, рак, проблеми с простатата

Американската кардиологична асоциация публикува изследване, според което орехите са фактор за спасяване от преждевременна смърт, особено при жените. Те намаляват също така риска от рак и деменция. За това помагат техните растителни белтъчини.
Специално благоприятната им функция срещу заболяванията на сърцето е 12% намаляване на риска. С 21 на сто понижават шанса да изпаднем в старческо слабоумие с времето.
Лайфхакът е какви и по колко трябва да се ядат!
Учените предупреждават, че полезни са несолените орехи. По повод количеството - яжте по 1 своя шепа всеки път, в зависимост от големината на ръката ви е и потребността на организма. Имате нужда от 4 шепи седмично.
Корейските учени пък извадиха резултати от свое проучване, което сочи изключително полезния ефект на орехите срещу язва и специално за рак на стомаха - коварна и трудна за улавяне болест.
На всичко отгоре орехите проявяват и силно противовъзпалително действие, което всъщност си е и съвсем логично - особено като върнем по-горе и си припомним, че лекуват язва.
Освен афродезиак и тази ядка има и друга чудодейна функция. Много е добра за снижаване на опасността от проблеми с простата - също тежък рак в крайната си фаза.
По този повод, нека да кажем 2 думи за секс-помощта на другите ядки:
шам фъстъкът повишава кръвоснабдяването на мъжкия орган, а лешниците стимулират максималното удоволствие и на двата пола.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !