Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Още една двойка отпадна от романтичния формат „Един за друг“

отпечатай новината

09.04.2021 15:20 | Видян 1555 пъти

Още една двойка отпадна от романтичния формат „Един за друг“

Лейля и Иван са следващите участници, които се разделят с романтичния риалити формат на NOVA - „Един за друг“. Решаващият глас на
Полина и Мохамед в полза на втората номинирана двойка - Денислава и Даниел, доведе до първия равен брой гласове по време на елиминации. По този начин генералното класиране се оказа ключов фактор коя от тях може да остане във вилата на любовта и да продължи вълнуващата надпревара. С минимална разлика в резултата, губещо се оказа младото семейство от Пловдив.

„Благодарим на всички останали участници. За нас беше истински важно да оставим следа и да създадем нови приятелства. Забавлявайте се от сърце. Записахме се за участие в „Един за друг“ най-вече заради самите нас. Възприехме формата като спасителен пояс и сега може да се каже, че излизаме от него по-заедно отпреди“, сподели емоционално отпадналата двойка.

„Лейля, Иван, животът във вилата на любовта, повярвайте ми, няма да е толкова цветен без вас. Със сигурност ни остава радостта, че отново се открихте един друг и споделяте заедно пътя към себе си. Пожелавам любовта ви винаги да бъде такава, каквато я видяхме ние тук в „Един за друг“, на свой ред се обърна към тях водещият на предаването Емил Чолаков.

В „Един за друг“ останаха само седем двойки. Какво ще е следващото изпитание и кои от тях ще доближат до спечелването на голямата награда? Не пропускайте отговорите в новите епизоди на най-романтичното риалити в телевизионния ефир.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !