Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емоционално гласуване и неочакван обрат в „Един за друг“

отпечатай новината

19.03.2021 13:10 | Видян 1480 пъти

Емоционално гласуване и неочакван обрат в „Един за друг“

Номинираните двойки продължават своето участие в риалити формата

Поредните елиминации в „Един за друг“ предизвикаха буря от емоции в участниците – от искрени сълзи до щастливи усмивки. Оспорваното гласуване определи предаването да напуснат първите, прекрачили прага на вилата на любовта – Зорница и Валентин.

За изненада на всички обаче, тази седмица в предаването нямаше напуснали и всички десет двойки продължиха своето участие в любовната надпревара. 

Зорница и Валентин бяха номинирани след като се справиха най-зле в играта за двойки, в която трябваше да се придвижват по хлъзгав под. Денислава и Даниел пък не успяха да спечелят индивидуалните предизвикателства, но показаха боен дух и сила на характера, като станаха първи в отборното предизвикателство.

Така тяхното място на елиминациите зае предпоследната двойка в класирането – Яница и Момчил. Останалите участници подкрепиха с пет гласа младите влюбени. 

Загубилите Зорница и Валентин получиха специалната задача да решат кои ще бъдат новите обитатели на стаята на предизвикателствата. След като Здравка и Мирослав живяха цяла седмица в пълен мрак, сега е ред на Денислава и Даниел да тестват своите възможности в помещение без баня. Какви ще бъдат новите изпитания и как ще се справят десетте двойки, не пропускайте следващата седмица в риалити формата.

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !