Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Аромати от Изтока завладяват София

отпечатай новината

30.11.2020 09:19 | Видян 1274 пъти

Аромати от Изтока завладяват София

Брандът Swiss Arabian Al Amar може да се намери вече и в България, и предлага концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за дома. ​

Колекциите, които брандът предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за дома.

​Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, носещи  мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Swiss Arabian. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус.

Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите.

Обгърнати от флорално-дървесни ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка.

Изберете отличителния характер на продуктите на Swiss Arabian, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Бутиците се намират в София на първи етаж в Мол България и в Пловдив в Мол Марково Тепе.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !