Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Маслени пръстчета и кръгчета завладяват България преди Коледните празници

отпечатай новината

12.11.2020 18:26 | Видян 1397 пъти | Гласували 3

 Маслени пръстчета и кръгчета завладяват България преди Коледните празници

Внесени от Обединеното кралство, традиционните маслени кръгчета и пръстчета са миниатюрни версии на по-големите сладкиши, които Walkers произвежда още от далечната 1898 г.  в сърцето на Шотландското планинско крайбрежие - Аберлур, Спейсайд. Може би заради красотата на този район и чистотата на околната среда и екологично чистите продукти, които Walkers използват за направата на своите бисквити, обясняват тяхната неповторимост.

Вкусните маслени бисквити Walkers, известни в цяла Европа, се отличават с богат и наситен маслен вкус. Тестото се произвежда по традиционна рецепта, предадена от поколения семейство Уокър, които лично гарантират, че техните продукти са направен изцяло с масло от сметана и най-добрите възможни съставки като яйца и мляко от домашно отгледани животни. Но по-важното за всички почитатели на добрата храна е, че не съдържат изкуствени оцветители, ароматизанти или генно модифицирани добавки.

Mаслените кръгчета и пръстчета са перфектните, разтопяващи се в устата маслени, ронливи и сладки бисквитки. Направени са по простата, традиционна шотландска рецепта на семейство Уокър от 4 чисти и естествени съставки: масло, брашно, захар и сол. Точно поради тази причина, те са подходящ за вегетарианци. Сертифицирани са като продукти, без изкуствени аромати, оцветители и консерванти.

Гордостта на компаният е, че имат честта да са част от The Royal Warrant Holders Association или Асоциацията на притежателите на кралски заповеди, предоставени от Нейно Величество Кралицата на Англия. Това е висша степен на гаранция, която Walkers пази и защитава, затова и тези бисквити са толкова обичани, харесвани и с доказано качество, което не може да бъде загубено.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !