Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

COVID-19 вдъхнови Metallica

отпечатай новината

27.11.2020 09:11 | Видян 590 пъти

COVID-19 вдъхнови Metallica

Легендите на хеви метъла Metallica не са скучали по време на световната пандемия. Американската банда е използвала свободното си време за „сериозно“ писане на ново творчество.

Барабанистът на групата Ларс Улрих разкрива, че вместо да се депресират за сегашното положение в глобален план, той и колегите му – Джеймс Хетфийлд, Робърт Трухильо и Кърк Хамет, са решили да се захванат на работа и да канализират цялата си фрустрация в създаването на нова музика.

„Намираме се в доста сериозен процес на работа. Всичко, което се случва - пандемия, пожари, политика, дискриминация и просто взиране в състоянието на света, толкова лесно би те накарало да изпаднеш в депресивно състояние. Но писането на музика винаги ме е карало да се чувствам ентусиазиран за бъдещето.

Казвам си: „Майната му, това е просто още една възможност да направя най-добрия албум. Да направя нещо, което не просто стимулира другите хора, но и мен самия“, сподели Ларс в разговор с музикантката Фийби Бриджърс за поредицата от интервюта от музиканти за музиканти на сп. Rolling Stone.

Коментарите му идват след като басистът Робърт наскоро призна, че групата, работи по-отдадено от всякога по най-новия си проект.

„Няма да говоря от името на другите момчета, но според мен това може да се превърне в един много съвместен процес на писане. И лично на мен това ми харесва, че си сътрудничим повече.“, каза той.

Междувременно Ларс призна, че не очаква големите концерти да се завърнат до поне „една година“. Той вярва, че ще измине още време преди хилядите фенове да запълнят местата на трибуните, поради продължаващото въздействие на COVID-19.

Снимка: Jeff Kravitz/FilmMagic




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !