Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Виктория Георгиева слага короната на Евровизия

отпечатай новината

18.11.2020 10:44 | Видян 846 пъти

Виктория Георгиева слага короната на Евровизия

С корона – такава, каквато й сложиха феновете на Евровизия, обявявайки я за един от фаворитите на конкурса от 2020 г., ще дефилира певицата Виктория Георгиева в новото си видео. Музикалният минифилм е към парчето Ugly Cry – второто, което отличничката от X Factor пуска след Tears Getting Sober – песента, с която тя трябваше да се качи на голямата сцена в Ротердам тази пролет.

Ugly Cry е създадена по време на музикалния лагер за Евровизия в Лондон, където Виктория и едни от най-добрите продуценти и композитори във Великобритания работиха по потенциалните песни за конкурса. Премиерата ще се състои още тази седмица, на 20 ноември (петък), като отсега песента може да бъде предварително запазена онлайн.

Паралелно с представянето на парчето Георгиева продължава и трескавата подготовка за Евровизия 2021. На конкурса тя ще даде тон за песен пред близо 200 милиона зрители от цял свят.

По-рано този месец българската музикална надежда и вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова проведоха среща, след която бе съобщено, че Министерство на туризма ще подкрепи участието й на песенния конкурс. Виктория от своя страна ще бъде едно от лицата на държавата ни пред света.


Снимка: Лора Мушева

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !