Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Виктория протяга ръка към награда от фенклуба на Евровизия

отпечатай новината

21.10.2020 16:45 | Видян 971 пъти

Виктория протяга ръка към награда от фенклуба на Евровизия

Виктория Георгиева и видеото й към Alright получиха номинация за най-добър клип в конкурса на фенклубовете на Евровизия - OGAE Video Contest 2020. Музикалният минифилм ще представи страната ни на международния онлайн конкурс, а до избора му се стигна след гласуване от страна на родните фенове на песенния конкурс.

Alright е първият проект на отличничката от X Factor след отмяната на Евровизия 2020, за която тя беше подготвила песента Tears Getting Sober. Самата Виктория застана на режисьорския стол за видеото към парчето, което направи премиерата си в края на месец юни.

Конкурсът OGAE Video Contest се провежда за 17-а поредна година. Победителят се очаква да бъде обявен в края на месец декември и се избира чрез гласуване на членовете на всички 24 клуба в цяла Европа. През 2019 година отличието отива при украинската певица Maruv и видеото към Siren Song, а през годините са печелили клипове на Coldplay, Stromae и Indila.

Междувременно Виктория продължава с подготовката си за Евровизия 2021. Песента й за конкурса ще бъде представена през месец март.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !