Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бисквитите Walkers са сред най-търсените марки по Коледа в Европа

отпечатай новината

09.11.2020 13:06 | Видян 2275 пъти | Гласували 3

Бисквитите Walkers са сред най-търсените марки по Коледа в Европа

Известните по целия свят с уникалната си, богата текстура и вкуса си на чисто масло, Walkers са повече от бисквити - те са традиция, която започва през далечната 1898 г. в Шотландия.

Тогава двадесет и една годишният Джоузеф Уокър отваря собствена пекарна със заем от 50 британски лири и амбицията да направи най-доброто печено тесто в света. И той успява. Към днешна дата неговото дело е един от водещите брандове в Англия и цяла Европа.

Откакто Джозеф Уокър е изпекъл първата си партида бисквити преди повече от век, те остават непроменени - поне част от асортимента, въпреки че във времето много от методите на производство търпят подобрения и непрекъснато се добавят и нови продукти към асортимента.

Всъщност, когато семейството отваря нова фабрика в Елджин, за да произвежда популярната нова гама тестени изделия и бисквити, основното условие е, да продължат да използват най-добрите съставки: цели плодове, ароматни подправки, парченца истински шоколад и полезни ядки.

Точно такива са съставките на Коледния асортимент, който Walkers предлагат за престоящата зима - наситени на богат вкус и неповторим аромат. Освен неповторимият вкус на бисквитите, впечатляват и опаковките, които внасят изключително Коледно настроение.

Можем да се насадим на маслени бисквити в изискана метална кутия във формата на Коледна елха или дори цяла Коледна къща. Впечатляващият дизайн на кутиите пълни с вкусни бисквити, отново доказва защо марката Walkers е най-желаният и търсен бранд в редица европейски страни и ще зарадва много семейства по време на Коледните празници на стария континент.

За да зарадват феновете на сладките изкушения и децата, обожаващи бисквити, Walkers представят пълни метални кутии дори във формата на снежен човек и дядо Коледа. Отличителния вкус на маслените бисквити няма как да остане неоценен дори от най-малките сладури, които с нетърпение ще очакват своите желани подаръци под елхата.  

Сред богатата гама от различни форми на бисквитки Walkers, откриваме такива, които са в различни форми – на звездички, на дядо Коледа, камбанки, елхички и еленчета. Всяко семейство може да открие различни вариации в различни опаковки и грамажи, с които да се зарадва на коледната трапеза.




автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !