Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мелания Тръмп с двойничка?

отпечатай новината

28.10.2020 16:33 | Видян 1603 пъти

Мелания Тръмп с двойничка?

Това се питат хиляди американци, забелязали, че има нещо нередно на снимките от последната ѝ официална проява. Качвайки се в хеликоптера пред Белия дом, тя се усмихва широко – нещо, което по принцип не прави и изглежда доста подозрително на хората.  

Потребители на социалните мрежи веднага пуснаха колажи, на които сравняват последните ѝ кадри с по-стари. И разликата е налице – зъбите на първата дама са доста различни. Докато при последното те са с леко заострена форма, на други кадри са по-затъпени. 


Според хората, Мелания най-вероятно ползва жена, която доста прилича на нея, за да не се отегчава на всеки ангажимент на Доналд Тръмп. Ето защо тя държи на черните слънчеви очила. 

Свързани статии

„Не само зъбите, но и носът ѝ е различен“, „Да, сравнете двата, не са еднакви“, пишат потребители на Twitter. Други пък се включват в дискусията за двойничката, отбелязвайки, че има промяна и в скулите ѝ. 

От Белия дом опровергаха твърденията за двойник на първата дама, но снимките с хаштага #FakeMelania/ФалшиватаМелания, продължиха да се увеличават. Все пак, не бива да изключваме възможността Мелания да се е подложила на серия от корекции, за да изглежда по-добре. Очилата ѝ най-вероятно са модел от колекцията на Saint Laurent. 


Не за първи път американците отправят критики към първата дама на САЩ и се съмняват, че има своя двойничка. През 2019 г., когато тя и съпругът ѝ посетиха пострадалите след торнадото в Алабама, също имаше подобни твърдения. 


По-рано тази седмица Белият дом бе украсен за предстоящия Хелоуин. Момче и момиченце изненадаха президента и съпругата му, като се появиха дегизирани като тях на специалния прием, който премина под знака на специалните мерки, свързани с коронавируса.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !