Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

4 летни визии от Мелания Тръмп

отпечатай новината

30.06.2020 14:43 | Видян 4360 пъти

4 летни визии от Мелания Тръмп

Тя е висока, красива, с хубава фигура и има безупречен стил. Среща мъжа си не къде да е, а по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Още тогава го впечатлява с визията си. Той ѝ иска телефона, но тя споделя: „Не съм момиче, което ще даде телефонния си номер на всеки“. Е, след някое време размисля и намира неговия, след което двамата започват да излизат заедно. Тя е Мелания Тръмп – бивш модел и настояща първа дама на САЩ, която определено знае как да се грижи за своя имидж.

„Под нейната красива външност се крие сила на духа, която допълва имиджа на Тръмп. Изглежда, че тя няма да направи същата грешка като Иванка Тръмп и да се противопостави на мъжа си. Нито ще допусне да бъде заменима, като Марла Мейпалс. Един от нейните приятели описа много добре нейното държание: Мелания не пита какво може Доналд да направи за нея, а какво тя може да направи за него“, пише журналистът Тина Браун за третата съпруга на Доналд Тръмп.

Подобно на много дами в нейното положение, тя държи да работи и участва активно в различни  социални кампании. Освен това не изпуска възможността да придружава съпруга си на официални събития. А за тях се нуждае от дрехи и аксесоари на ниво.

След като Доналд Тръмп печели изборите в САЩ, неговата жена е изправена пред предизвикателство. Някои от марките, които тя носи, не желаят да я обличат, но въпреки трудностите, тя успява да създаде контакти с представители на други брандове и си партнира с тях през годините.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !