Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Матю Макконахи: Бях изнасилен като тинейджър

отпечатай новината

26.10.2020 11:28 | Видян 2640 пъти

Матю Макконахи: Бях изнасилен като тинейджър

Кинозвездата Матю МакКонахи разкрива някои мрачни факти от миналото в мемоарната си книга.
Макар всички да сме наясно, че едно от малкото сигурни неща в този живот е смъртта, истината е, че никой не е подготвен за загубата на близък за него човек, оставяща след себе си неутешима болка.

Въпреки това, в своята автобиографична книга "Greenlights", Матю Макконъхи признава, че споменът за покойния му баща и досега успява да го накара да се усмихне.

В мемоарите си, които пише за 52 дни в пълна изолация в пустинята, 50-годишният актьор решава да извади наяве както хубавите, така и болезнените моменти, изграждащи личната му история. Промотирайки заглавието, наскоро той публикува кратък откъс от него на страниците на сп. People, от който става ясно как е починал неговият родител.

Нещо повече, оказва се, че Джеймс Доналд Макконъхи винаги е знаел начина, по който ще издъхне, и приживе многократно го е споделял с тримата си синове.

50-годишният актьор разказва в нея за първия си сексуален акт, който не е това, което може би повечето му почитателки са си представяли.

"Получих обаждане от майка ми. "Татко ти умря", каза ми тя. Краката ми изведнъж омекнаха... Не можех да повярвам. Та той бе мой баща. Никой и нищо не бе в състояние да го убие, с изключение на мама. Спомних си как винаги казваше на мен и братята ми: "Момчета, ще си отида, правейки любов с майка ви. Точно така се случи... Получил е инфаркт, докато е изпитвал оргазъм", пише звездата от "Адвокатът с Линкълна".

Родителите на Матю имат бурна връзка, през която няколко пъти се развеждат, но след края на всеки свой брак успяват да намерят път един към друг и отново минават под венчилото. Наследникът им казва, че това се дължи на факта, че независимо от различията им, проблемите между тях бързо бивали изместени от силната им любов.

"Понякога отношенията им бяха наистина жестоки. Както обяснявам в книгата, това беше техният начин на комуникация. Разведоха се два пъти, вдигнаха сватба три пъти... Бяха като истинска буря насред Тихия океан", казва артистът.

Джеймс, който на младини се занимава професионално с американски футбол и е част от отбора "Грийн Бей Пакърс", а по-късно притежава петролен бизнес, напуска този свят през 1992 г. В средата на януари т.г. популярният му син реши, че е време майка му Мери отново да срещне любовта, като за тази цел ѝ уреди среща с бащата на своя колега Хю Грант.

„Бях подмамен към секс при първия си път, когато бях на 15 години. Тогава бях сигурен, че ще отида в ада, но вече съм почти сигурен, че това няма да се случи“, пише още звездата от „Истински детектив“.
Той споделя още, че на 18-годишна възраст е станал жертва на блудство, когато е бил пребит от непознат мъж, качил го в багажника на минивана си.

Днес МакКонахи е считан за един от най-големите секссимволи на Холивуд филми като „Интерстелар“, „Професия: Стриптизьор“ и както вече споменахме - „Истински детектив“. Но въпреки това най-добрата му роля е в „Клубът на купувачите от Далас“, където играе наркоман-хомосексуалист. Именно тогава той получава и своя „Оскар“ за главна мъжка роля.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !