Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Наш актьор се снима в нов филм на Скорсезе

отпечатай новината

12.10.2013 09:00 | Видян 3567 пъти | Гласували 2

Наш актьор се снима в нов филм на Скорсезе

Българинът Георги Лалов влиза в ролята на брокер на милиардера Ротшилд в новата криминална драма на Мартин Скорсезе Вълкът на Уолстрийт. Лентата ще излезе по кината през януари, като в нея участват звезди като Леонардо ди Каприо, Матю Макконахи и Джона Хил. „Беше интересно да видя как минава процесът на изграждане на такъв мащабен филм, всичко е работа, работа и много работа с месеци наред.

Мартин Скорсезе е напълно отдаден на филмовото изкуство, както и целият екип около него.“, сподели Лалов пред novinar.bg. 23-годишният българин се мести в Ню Йорк преди години. Снимал се е в рекламни кампании и видеоклипове и има театрални роли на нюйоркската сцена. През януари 2014 г. по кината излиза още един филм с негово участие - Доставчикът с Винс Вон. През 2013 г. актьорът получил роли в няколко големи американски ленти.

Вече е завършил снимките на ролята си във филма Зимна приказка, която също трябва да излезе по екраните догодина. Той е дело на носителя на Оскар Акива Голдсман, който стои зад Красив ум, Аз, роботът и Шифърът на Леондардо. Главната роля в Зимна приказка ще играе Уил Смит, а Георги Лалов ще е член на банда, оглавявана от самия Ръсел Кроу. Четвъртият филм, в който ще видим Лалов догодина, е фантастиката Полицейска държава, където той играе детектив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !