Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Куши с апартамент за половин милион в Маями

отпечатай новината

22.10.2020 16:23 | Видян 1372 пъти

Куши с апартамент за половин милион в Маями

Шефът на БНТ Емил Кошлуков от години живее под наем в апартамент в центъра на столицата, но това съвсем не означава, че е неимотен.

От декларацията му пред КПКОНПИ става ясно, че той е собственик на апартамент на стойност 444 942 лева в Маями, закупен през 2014 година. Кошлуков притежава половината от лукссозното жилище, а другата е на жена му.

Въпросният имот, простиращ се на 115 квадрата, е обитаван от майката на дъщеря му Наталия и щерка му Алис. Те са там от години, установили са се и нямат намерения да се прибират в България.

Емил признава, че ги посещавал от време на време, гледал най-вече за празниците да е там. Не е ясно дали сумата от близо половин милион лева, на каквато е оценен апартамента, е била платена само от него или са си поделили разходите с жена му.

Всъщност Наталия е не по-малко успешна и е лицензиран брокер, търговец на акции на фондовата борса. Купува и продава петрол и си докарва стабилни доходи.

"Има 5 компютъра пред себе си на бюрото. Не ми е ясно как човек може да ги гледа едновременно, тя твърди, че ги следи всичките. Сигурно е добър търговец, защото изкарва добри пари. В Маями живее и сестрата на Наталия, която е архитект", сподели преди време Кошлуков.

Освен половинатаот жилището в Америка, той притежава и два имота в родния си Пазарджик. На негово име те се водят още от 1993 година, пише Ретро. От заплати за една година той е изкарал близо 56 хиляди лева, което означава, че получава месечно възнаграждение в размер на около 5 бона.     

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !