34 млн. лв. потрошени незаконно във...

Страховити незаконни договори и сделки са установени при...

Положиха тленните останки на...

Траурната церемония по посрещането на ковчега с тленните...

Кошлуков реабилитира свалени водещи от БНТ

отпечатай новината

12.05.2020 09:06 | Видян 1541 пъти

Кошлуков реабилитира свалени водещи от БНТ

Шефът на БНТ Емил Кошлуков е реабилитирал двамата водещи на предаването „Култура.БГ”, за които се разчу, че са били пред уволнение. Това са Александра Гюзелева-Шани и Димитър Стоянович.

В средата на април те бяха свалени от ефир с обяснението, че това се прави във връзка с пандемията от Ковид-19. Единствена водеща на предаването трябваше да остане колежката им Анна Ангелова, която стана и шеф на екипа.

Само три седмици по-късно обаче Стоянович и Гюзелева се върнаха в студиото, от което този път Ангелова отсъстваше. С присъщото си чувство за хумор Димитър обясни в ефир, че след „дълги размисли и страсти” екипът е взел решение предаването да се води от него и Шани. Но Ангелова също щяла да се присъедини към тях. В момента обаче била в отпуска.

Отстраняването на двамата водещи от ефир бе посрещнато с остра критика от много културтрегери в страната. Голяма част от тях дори обявиха, че няма да стъпят в сградата на „Сан Стефано” 29, докато Дими и Шани не се върнат в него. Дали това е била причината за връщането им на работа, засега не е изяснено, пише Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !