Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Принцеса Беатрис с още подробности за сватбената си рокля

отпечатай новината

19.10.2020 17:23 | Видян 973 пъти

 Принцеса Беатрис с още подробности за сватбената си рокля

„За мен беше чест да нося красивата рокля на баба ми в деня на моята сватба“. Това написа принцеса Беатрис в Twitter и прикани всички, които все още не са видели винтидж модела, да посетят изложбата в замъка Уиндзор. Там до 22 ноември британците могат да зърнат по-отблизо и реплика на нейния букет, с който каза „ДА“ на Едуардо мапели Моци през юли.

Внучката на Елизабет Втора влезе в социалната мрежа, за да благодари за множеството пожелания, които получила след като сватбената ѝ рокля бе показана. Тя сподели и две снимки, които показват по-детайлно нейния уникален тоалет.

„Едо и аз сме толкова развълнувани да започнем тази нова глава от живота ни заедно“, посочи още принцесата.

Беатрис и нейният избраник трябваше да сключат брак през май, но плановете им се провалиха заради пандемията. Ето защо двамата са решили да сключат тайна церемония, на която да присъстват едва 20 души. След като бяха публикувани първите снимки от нея, стана ясно, че булката е носела рокля, която прилича много на тази, с която баба ѝ е била на официален прием преди 58 години. Тиарата на главата ѝ също е нейна, което е един вид почит към кралицата.

Междувременно в интервю за Financial Times, съпругът на принцесата разкрива, че той е ползвал услугите на известния шивач Савъл Роу, за да се сдобие с перфектния костюм за сватбата.

„До края на живота си, всеки път, когато облека костюма, ще се чувствам щастлив“, казва той.

Беатрис признава, че след отлагането на сватбата нямала готова рокля и се разбрала в последния момент с дизайнера Норман Хартнел за модела. Той бил създаден специално през 1962 г., за да може Елизабет Втора да отиде с него на премиерата на филма „Лорънс Арабски“.

Иначе тиарата, с която принцесата позира за снимки пред двореца „Уиндзор“ е същата, с която баба ѝ сключва брак с принц Филип през далечната 1947-а.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !