Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Меган и Хари: Бяхме вкъщи за първите стъпки на Арчи

отпечатай новината

15.10.2020 16:55 | Видян 1797 пъти

Меган и Хари: Бяхме вкъщи за първите стъпки на Арчи

Меган Маркъл и принц Хари разкриха подробности за отглеждането на сина им Арчи. Включвайки се във видео разговор с нобеловата лауреатка Малала Юсафзаи, двамата посочиха, че се радват от факта, че като родители не са изпуснали неговите първи стъпки.

„И двамата бяхме вкъщи за първите стъпки на Арчи, първото му падане. Бяхме там за всяко първо нещо“, коментира по-малкият син на принц Чарлз, който заедно със съпругата си подкрепи проект на 23-годишната активистка, свързан с образованието по време на пандемията.

„Знаете ли, че привилегията да можем да ходим на училище е нещо, което често се приема за даденост“, разказа Меган, според която благодарение на пандемията и това, че вече не са кралски особи, имат повече време за своя син и неговите потребности като дете.

„Ако нямаше COVID, щяхме да пътуваме и да работим навън повече... И да пропуснем много от тези моменти... Чувстваме се толкова щастливи, че имахме възможността да го гледаме как расте. А когато пандемията приключи, ще имаме време да пътуваме и да работим повече“, добавя тя.

Младите родители говориха и за равния достъп до образование на момичетата, свързвайки го с Международния ден на момичето, който ООН отбелязва на 11 октомври. От 2015 г. насам бившата херцогиня често дава интервюта и участва във форуми, свързани с равенството на половете.

Съпругът на Меган Маркъл отбеляза, че пандемията има своите предимства, но и е предизвикателство за психичното здраве на хората, за което всеки трябва да се погрижи.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !