Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Критики за Меган и Хари след първата им телевизионна изява

отпечатай новината

25.09.2020 14:33 | Видян 1866 пъти

Критики за Меган и Хари след първата им телевизионна изява

Меган Маркъл и принц Хари обявиха в телевизионно изявление, че са сериозно загрижени за президентските избори в САЩ. Те коментираха колко са важни във видео съобщение за списание Time, което представи своите годишни ТОП 100 най-влиятелни хора в света. Видеото е записано в имението на принц Хари и Меган Маркъл в Монтесито, което им струва 15 милиона долара.

Подобно  телевизионно участие се случва за първи път след като се отказаха от привилегиите си като старши членове на британското кралско семейство.
В обръщението Маркъл се обърна към американските граждани и ги призова да гласуват, тъй като така те могат да повлияят на своето бъдеще и на това на страната им.

Принц Хари пък акцентира върху информационната война в съвременния свят. Херцогът на Съсекс призова зрителите да „отхвърлят речта на омразата, дезинформацията и негативизма в интернет“, а Меган нарече предстоящите избори „най-важните в живота ни“.

Внукът на Елизабет II отбеляза, че няма да може да гласува, тъй като е британски гражданин. В родината си той също не може да участва в политиката, защото кралското семейство уважава неутралитета свещено.

Заради нахъсаната им реч херцозите обаче отново бяха критикувани. Много американци смятат, че двойката се опитва да седне на два стола и зад подобна политическа активност стоят егоистични цели. Някои предполагат, че Хари и Меган тайно се изправят срещу Доналд Тръмп, но съпрузите не подкрепят открито нито един от кандидатите.

Между другото тази година Хари и Меган не бяха включени в списъка на Time100, но техните заслуги бяха признати през 2018 година. Херцозите на Съсекс също така благодариха на лекарите и учените, които не спират да се борят с пандемията от COVID-19.


Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !