Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Биляна Лазарова в битка с булимията

отпечатай новината

13.10.2020 16:29 | Видян 1497 пъти

Биляна Лазарова в битка с булимията

Певицата и модел Биляна Лазарова от години се бори с булимията, научи  HotArena. Младата майка решава, че е крайно време да разкрие за болестта, която е преследва от дълго време.

"Най-накрая събрах смелост да сваля своята маска. За първи път ще разкажа своята история. Зад лъскавите рокли и широки усмивки се крия аз, човешко същество, което носи своите демони като всички останали. От години насам се боря с "булимия невроза"  и ще продължавам да се боря",  споделя Биляна.

Лазарова стана популярна преди три години. Моделката бе избрана за най-красивата тинейджърка в света на конкурс в Тайланд. Биляна отключва заболяването след травмиращи събития, съпътствали животни. Какви са точно те -  Лазарова не желае да отговори. Заради булимията моделката води нечестна борба с килограмите.

"Това психично заболяване тормози мен и организма ми вече толкова време.

Килограмите ми и цялостната ми визия и състоянието ми се променят ежеседмично. Всеки, който се е сблъсквал с хранително разстройство ще ме разбере", разкрива моделката, която преди два месеца стана майка. Биляна не смята да се предава. Тя преминава през дълги безсънни нощи, в които не спира да плаче, с дни не може да извади от съзнанието си болестта.

"Дори нямам сили да живея",

изповядва се Лазарова. Въпреки това тя продължава да се бори и е сигурна че ще победи булимията.

„Не губя вяра в себе си. Знам, че има и други, които са в моето положение! Запомнете -  не сте сами, всички водим битки.  Пазете сърцата си и не падайте духом", добави още Лазарова, цитирана от „България Днес“.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !