Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гледаме Биляна Лазарова в риалити три месеца след раждането

отпечатай новината

24.09.2020 10:35 | Видян 1831 пъти

Гледаме Биляна Лазарова в риалити три месеца след раждането

Само три месеца, след като даде живот на първото си дете, моделът Биляна Лазарова ще разкрие тайната на добрата си фигура в ново риалити предаване. В „Моден дуел“ тя ще е ангажирана със задачата да коментира драстични визуални трансформации, дирижирани от дизайнерката Евгения Борисова.

Измежду чуждите преобразявания манекенката ще издаде как самата тя поддържа добра форма, след като роди сина си Ангел. Компания на младата майка на екрана ще правят Миглена Ангелова и Ваня Червенкова.

„Моден дуел“ ще представя козметични и дерматологични процедури, тънкости при избора на подходящо облекло и цветове за грим и коса за всяка от участничките.

„Името на предаването е израз на моята страст – модата. Там е моята сила и реших, трансформирайки жените, които избрахме сред стотиците кандидатки, крайният акцент да е облеклото. Целта ни е да покажем, че с помощта на съвременната дентална медицина, най-иновативните разкрасителни и подмладяващи, процедури, правилен избор на форма и цвят на косата, грим и облекло всяка жена може да разкрие най-красивите си черти.”, коментира Борисова.

„Моден дуел“ ще се излъчва в ефира на Code Fashion TV от 22-и септември всеки вторник, четвъртък и неделя от 20 ч.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !