Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Меган в риза на Виктория Бекъм за първа теле изява

отпечатай новината

26.09.2020 10:02 | Видян 2130 пъти

Меган в риза на Виктория Бекъм за първа теле изява

Меган Маркъл и съпругът ѝ Хари нарушиха своето „телевизионно мълчание“. След като за известно време не ги бяхме виждали на екран, двамата дадоха интервю за Глория Стайнъм и канал ABC, за да подкрепят специален проект.

За своята медийна изява бившата херцогиня на Съсекс избра страхотен есенен аутфит. За риза тя е заложила на модел на Виктория Бекъм в кестеняво кафяво. Той се отличава с яка от 70-те, както и с възможността за набиране на ръкавите до лакътя.

Говорейки от задния двор на новия си дом, седнала удобно на дървена пейка, Маркъл е прибрала ризата в тесен черен панталон на марката Alexander Wang. Той е съчетан с велурени обувки на висок ток на Manolo Blahnik BB.

Визията на Меган допълват златистите гривни на Cartier и Monica Vinader Linear. Подобни аксесоари ще са сред най-търсените през този сезон.

Без да назоват конкретен кандидат, Маркъл и съпругът ѝ призоваха американците да дадат своя вот на предстоящите избори и изтъкнаха колко важен е той за тяхното бъдеще.

Използвайки телевизионния ефир , двойката говори за това, че се противопоставя на неравенството между хората и информационната война, която се води в интернет. Освен това поздрави всички, които се борят на първа линия с разпространението на коронавируса.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !